Hangar.no
Foto: Swedavia

Nedgang på fire prosent i juli ved svenske flyplasser

Swedavias 10 flyplasser i Sverige fikk en nedgang i juli måned tilsvarende fire prosent. I juli reiste 2. 937.000 passasjerer til og fra svenske flyplasser på internasjonale flyvninger, en nedgang på to prosent.

På innenriks var det kun 836.000 reisende, en nedgang på hele 11 prosent.

Stockholm Arlanda hadde 2,493.000 passasjerer i juli måned. En nedgang på fire prosent fra 2018. Størst var nedgangen i innenrikspassasjerer som tilsvarte 13 prosent fra 2018.

Stockholm Bromma var den neste flyplassen som kunne vise til en økning i antall passasjerer internasjonalt med 35 prosent oppgang siden samme måned i 2018. På de regionale flyplassene var den 10 prosent nedgang i innenriks og 12 prosent nedgang for utenlandsruter.

Andre nyheter

SAS vurderer nytt selskap for regionalflåten

Hans Olav Nyborg

SAS veksten kan stanse opp – Leverte bedre resultat enn forventet

Ryanair legger ned base på Stockholm Skavsta

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer