Flyselskapet Emirates nekter å etterfølge kravene fra driftsselskapet BAA som driver flyplassen London Heathrow om å redusere antallet flyvninger.

London Heathrow har store utfordringer som så mange andre flyplasser i Europa med å få tak i nok ansatte til å håndtere bakketjenestene. Flyselskapet Emirates ønsker ikke å etterkomme krav om da å redusere antallet flyvninger basert på det selskapet mener er flyplassens problem ikke flyselskapets.

Emirates flyr seks ganger daglig mellom Dubai og London Heathrow, og i følge Sky News advarer flyselskapet BAA om la dårlig planlegging fra driftsselskapet gå ut over flyselskapene.

Nå sier flyselskapet at det har tenkt å fortsette å fly de planlagte flyvningene slik det er satt opp i henhold til ruteprogrammet.

London Heathrow har fått et tak på maks 100.000 passasjerer om dagen frem til september i følge det BAA har bestemt seg for.

-Vi fikk i går 36 timer på å utføre kutt i kapasiteten vår, basert på tall og oversikter fra BAA som virker som det er hentet ut av tynn luft sier en talsmann for Emirates til Sky News.