Flyselskapet Emirates nekter å etterfølge kravene fra driftsselskapet BAA som driver flyplassen London Heathrow om å redusere antallet flyvninger.

London Heathrow har store utfordringer som så mange andre flyplasser i Europa med å få tak i nok ansatte til å håndtere bakketjenestene. Flyselskapet Emirates ønsker ikke å etterkomme krav om da å redusere antallet flyvninger basert på det selskapet mener er flyplassens problem ikke flyselskapets.

Emirates flyr seks ganger daglig mellom Dubai og London Heathrow, og i følge Sky News advarer flyselskapet BAA om la dårlig planlegging fra driftsselskapet gå ut over flyselskapene.

Nå sier flyselskapet at det har tenkt å fortsette å fly de planlagte flyvningene slik det er satt opp i henhold til ruteprogrammet.

London Heathrow har fått et tak på maks 100.000 passasjerer om dagen frem til september i følge det BAA har bestemt seg for.

-Vi fikk i går 36 timer på å utføre kutt i kapasiteten vår, basert på tall og oversikter fra BAA som virker som det er hentet ut av tynn luft sier en talsmann for Emirates til Sky News.

ANNONSE
Forrige artikkelTestet 737 MAX i Kina igjen
Neste artikkel2550 kansellerte flyvninger så langt