12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Nekter å ha med barn på økonomiklasse

Det første kommersielle flyselskapet som har kastet seg over et forslag om forbud mot barn i kabinen er blitt en realitet. Men ikke for å ha med barn i førsteklasse, men i økonomiklasse.

Det er Malaysia Airlines som nå har innført forbud mot å ha med barn i den ene etasjen av sine Airbus A380 -fly, økonomiklasse.

Passasjerer som har med seg barn under 12 år vil ikke kunne booke sete i andre etasje på gigantflyene.

Toppdekket vil ha 70 økonomiklasse seter sammen med businessklasse kabinen, og her blir det ikke tillatt å ha med barn.

På det nederste dekket hvor selskapets Airbus A380 vil ha første klasse vil det ikke heller bli tillatt å ta med babyer eller barn under to år.

Selskapets ledelse sier at de har mottatt mange klager på at passasjerer som betaler dyrt for seg for å reise førsteklasse eller businessklasse ikke får sove under flyturen på grunn av at små barn gråter og lager mye støy.

Malaysia Airlines vil bruke sine Airbus A380 på ruten mellom Kuala Lumpur og London, samt til Sydney fra september i år når de første flyene er på plass.

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer