12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Nesehjul på Boeing 727 knakk under landing

Nesehjulet på et Boeing 727 som opereres av selskapet Kalitta Charters knakk under landing på flyplassen Tuscaloosa i USA mandag for en uke siden.

Ingen av mannskapet på fire ombord ble skadet i hendelsen. Flyet fløy frakt for bilprodusenten Mercedes Benz. I følge  Aviation Herald skal det dreie seg om Boeing 727-200 fraktfly med registrering N720CK.

Flyet er bygget i 1977 og ble levert til Royal Air Maroc. I 1998 ble det bygget om til fraktfly for Trans Continental Airlines. Kalitta Charters har operert flyet siden 2002 og det er usikkerhet om flyet vil bli reparert i følge ABC News.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer