10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Nesten 4 millioner passasjerer i mars

I alt 3 907 698 passasjerer reiste til eller fra en av Avinor lufthavner i mars. Det er 6,9 prosent flere enn samme måned i fjor.

Veksten i utlandstrafikken var størst, med 13,1 prosent. Innlandstrafikken økte med 4 prosent.

Antall flybevegelser økte med i alt 9,3 prosent.

På Avinors største lufthavn, Oslo lufthavn, Gardermoen økte trafikken med 7,3 prosent. På Trondheim lufthavn, Værnes var økningen hele 9 prosent, på Stavanger lufthavn, Sola 8,6 prosent og på Bergen lufthavn, Flesland var økningen 3,7 prosent.

Den gjennomsnittlige økningen på regionale lufthavner var 6,5 prosent og på de lokale lufthavnene var økningen 5 prosent.

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer