18.5 C
Oslo
21/09/20
Hangar.no

NFF varsler streikeuttak

Norsk Flygelederforening (NFF)har varslet om at streikeuttaket ved brudd i mekling kommende helg, vil bli ved tårnet på Oslo Lufthavn Gardermoen og ved kontrollsentralen i Røyken.

Streiken kan bli et faktum fra mandag 2. juli og Avinor og flyselskapene forbereder seg nå på denne mulige situasjonen midt i sommerferien.

Meklingen mellom Spekter og NFF starter klokken 10:00 lørdag 30. juni med frist til 24:00 søndag 1. juli.

Uttaket som er meldt er følgende;

1. Ved Oslo kontrollsentral i Røyken – 2 stk flygeledere ved innflygningskontrollen til Oslo Lufthavn Gardermoen

2. Ved Gardermoen kontrolltårn – 2 stk flygeledere

14. juni i år ble det brudd i forhandlingene mellom Spekter og NFF på grunn av uenighet om totaliteten, med hovedvekt på den sosiale profilen. I følge NFF skal det ikke være spørsmål om lønn som nå holder en avtale på avstand.

Foto: Hangar.no

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer