9.6 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Ni år etter sammenslåing forsvinner Continental-navnet fra United

Det er i år ni år siden United Airlines og Continental Airlines ble enige om å slå seg sammen til ett selskap. Moderselskapet bak United Airlines har beholdt Continental-navnet frem til nå. Det måtte selskapet gjøre da utfordringene med å slå sammen de to selskapene var store.

Ikke bare ble det utfordringer med å få samlet de ansatte under samme selskap, men fagforeningene brukte flere år på å bli enig om en felles fagforening, og bookingsystemene til de to selskapene var et helt eget kapittel i boka om det som tar tid å få gjennomført.

Nå er det meste på plass og i et internt notat til de ansatte skriver ledelsen i United Airlines at tiden er inne for å ta selskapet et steg videre, dermed forsvinner Continental-navnet og tilbake blir det UAC, United Airlines Corporation.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer