11.2 C
Oslo
04/08/20
Hangar.no

Nigeria stenger ute Turkish Airlines – Får ikke fly til og fra landet

Myndighetene i Nigeria har beordret sitt eget luftfartstilsyn om å stenge ute flyselskapet Turkish Airlines fra å fly til landet. Årsaken er i følge lokale medier og The Breaking Times at flyselskapet sliter med å få med seg opptil 85 prosent av innsjekket bagasje, og må la en lang rekke passasjerer stå igjen i Tyrkia på grunn av for få plasser ombord.

Turkish Airlines skal gjentatte ganger ha mottatt pålegg fra myndighetene i Nigeria om å behandle reisende med respekt, og at selskapet må sette inn en større flytype på sine ruter til landet.

Nå fikk myndighetene nok, og inntil selskapet kan dokumentere en større flytype og flere plasser i kabinen, får det ikke operere flyruter til Nigeria.

Flyselskapet har frist på seg til 16. desember å svare myndighetene på hvilke tiltak som settes i gang.

Andre nyheter

Lanserte første fly for nytt flyselskap på Malta

Hans Olav Nyborg

Henter ut jumbo fra lagring etter åtte år

Hans Olav Nyborg

Nå skal selskapet gjenoppstå for fjerde gang

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer