Hangar.no

Nok en kunde utsetter Boeings 777-X

Flyselskapet Cathay Pacific håper å komme til enighet med den amerikanske flyprodusenten Boeing om en utsettelse på leveransen av nye Boeing 777-X.

Selskapet la inn en bestilling på den nye generasjonen av Boeing 777 i 2013, med totalt 21 fly av typen 777-9. Planen var da at disse flyene skulle leveres mellom 2021 og 2024.

Cathay har allerede kommet i havn med en avtale der Airbus utsetter leveransen av 12 Airbus A350, og 32 Airbus A321neo. Nå gjenstår det å få en avtale med Boeing, som sitter litt lengre inne i følge The Standard i Hong Kong.

Airbus-flyene er utsatt fra 2020 og 2021 til 2023 og frem mot 2025.

Emirates er et selskap som har valgt å utsette leveransen av sine 777-X, mens tyske Lufthansa vil ta i mot de første flyene som planlagt.

Andre nyheter

EASA godkjenner MAX-flyene men ber om en tredje sensor på flyet innen 2022

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Gresk flyselskap bestiller Airbus-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer