12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: El-Al

Nok et flyselskap sier farvel til Boeing 767

Det israelske flyselskapet El-Al kunne søndag takke av sin siste Boeing 767.

Flyet ble benyttet på ruten Milano til Tel Aviv søndag. Etter landingen i Israel fikk flyet den tradisjonelle vannsalutten som en siste hilsen.

Flyselskapet fikk sin første Boeing 767 tilbake i juli 1983, et Boeing 767-200. Totalt ble det seks slike fly i flåten hvor det siste ble levert i 1999. Senere kom Boeing 767-300 med det første flyet i 2004.

Sistnevnte har selskapet operert fire fly av. Nå er denne flytypen historie i selskapet.

British Airways var det forrige flyselskapet til å si farvel til sine Boeing 767 i november 2018. Et annet flyselskap som satte sin siste 767 på bakken er Hawaiian Airlines som fløy siste flyvning i januar i år.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer