Hangar.no

Nok et flyselskap utsetter Dreamliner-leveranse

Flyselskapet Hawaiian Airlines er i sluttfasen med forhandlinger hos flyprodusenten Boeing, om å utsette leveranse av Boeing 787-fly. Flyselskapet har en bestilling inne hos Boeing for 10 Dreamlinere av typen 787-9, med opsjon for ytterligere 10 fly.

Selskapet skal erstatte sine eldre Airbus A330-200, med Dreamlinere. I utgangspunktet skulle den første 787-maskinen leveres til Hawaii i første kvartal av 2021, men nå har selskapet bedt Boeing om å forskyve leveransen til en gang mellom 2022 og 2023.

I følge nettstedet Executive Traveller har flyselskapet forsinket introduksjonen av 787 internt til første kvartal 2023.

Boeing opplever et skred av utsettelser på leveranse av nye Boeing 787 nå under pademien med Covid-19 verden over.

Andre nyheter

Fikk levert tre nye Airbus A350-1000

Hans Olav Nyborg

Medier: MHI stanser utviklingen av SpaceJet

Hans Olav Nyborg

Utsetter leveransen av 18 Boeing 737 MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer