10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Nordic Aviation kjøper ATR 42-600

Foto: ATR

Det danske leasingselskapet Nordic Aviation Capital (NAC) har underskrevet avtale med flyprodusenten ATR om kjøp av en ATR 42-600.

Nordic Aviation Capital (NAC) har fra før av en ordre inne på 12 fly av typen ATR 72-600 og ATR 72-500.

-Vi har levert ATR-fly til markedet i mange år nå og våre kunder er fornøyde med de lave kostnadene på vedlikeholdssiden som et ATR fly representerer, spesielt 600 serien. Vi håper også å kunne komme tilbake med en ny ordre på ytterligere fly i framtiden etterhvert som vår portofile blir utleid, sier  Martin Møller, styrelder i Nordic Aviation Capital.

Avtalen ble inngått på Farnborough i England i dag.

Andre nyheter

MEA bestiller A320NEO

Hans Olav Nyborg

UTAir bestiller A321

Hans Olav Nyborg

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer