Hangar.no

Nordica legger ned alle ruter fra Tallinn, inkludert Trondheim og København

Det estlandske flyselskapet Nordica valgte denne helgen å legge ned samtlige ruter fra Tallinn. Det er ruter til Trondheim, København, Wien, Vilnius og Kiev som nå forsvinner.

I våres la selskapet ned rutene til Oslo og Amsterdam fra Tallinn, nå er også de siste fem rutene historie. Rutene til Stockholm, Brussel og Warszawa ble overtatt av LOT fra Polen i juli måned, fra Regional Jet. Selskapet eies av Nordica og LOT og flyr i dag under avtaler med SAS, Air Serbia, Flybe og for LOT.

I følge ERR er det konkurranse på rutene som gjør at Nordica velger å legge ned disse.

Andre nyheter

Rekordmange fly parkert på spansk flyplass

Hans Olav Nyborg

Mer trøbbel for Thai Airways – Airbus purrer på innbetaling av flyleie

Hans Olav Nyborg

easyJet: 9 millioner kunders brukerkontoer hacket

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer