15.6 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Nordisk investorselskap i samtaler om oppkjøp av Thomas Cook Scandinavia

Sky News kan i dag avsløre at det er det nordiske investeringsselskapet Triton som har samtaler med Thomas Cook-gruppen om et eventuelt oppkjøp av flyselskapet i Danmark.

Thomas Cook-gruppen er ute i marked for å selge sine flyselskap i Europa, inkludert Thomas Cook Scandinavia. Nå er det kjent at selskapet som heter Triton ligger bak et bud for å kjøpe den skandinaviske delen.

I følge Sky News er det uklart om TUI fly Nordic også skal inkluderes i en avtale.

Triton har 37 selskaper i sin portefølje med tilsammen 72.000 ansatte. Selskapet investerer hovedsakelig i Skandinavia og Tyskland.

I følge Ch-Aviation er samtalen på et tidlig stadie.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer