Foto: London Gatwick Airport

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har inngått en charteravtale med det nigerianske flyselskapet Air Peace. Avtalen er en ACMI (Aircraft, Crew, Maintenance, and Insurance) charteravtale i følge en pressemelding fra selskapet. 

Samarbeidet markerer begynnelsen på et strategisk partnerskap som tar sikte på å tilby sømløse flyreiseløsninger mellom London og Lagos i Nigeria, skriver Norse. Fra og med april 2024 vil avtalen gjelde for en periode på to måneder med potensial for en langsiktig avtale. Norse Atlantic Airways skal fly for selskapet fire ganger i uken på ruten. Norse Atlantic Airways vil bruke slots på London Gatwick som er tildelt Air Peace for å denne nye ruten.

-Vi er henrykte over å samarbeide med Air Peace om denne ACMI-charteravtalen mellom London Gatwick og Lagos. Dette samarbeidet representerer en spennende mulighet til å utnytte vår ekspertise innen charteroperasjoner for å levere en pålitelig og høykvalitetstjeneste til Air Peace og deres kunder sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør og grunnlegger av Norse Atlantic Airways.

Norse Atlantic og Air Peace vil fortsette å diskutere potensielle langsiktige partnerskap mellom de to flyselskapene for å utforske muligheter for videre samarbeid og ekspansjon i fremtiden.

Air Peace er Vest- og Sentral-Afrikas fremste flyselskap som startet kommersielle ruteoperasjoner i oktober 2014, og har opplevd jevn vekst i rute- og flåtestørrelse, og har blitt det største flyselskapet i Nigeria. Flyselskapet har i dag et nettverk av 21 innenlandsruter, 10 regionale ruter og 6 internasjonale destinasjoner.

ANNONSE
Forrige artikkelRyanair-sjef advarer om høyere flypriser i sommer som følger av mangel på fly
Neste artikkelAvinor ønsker gratis parkering for de som skal hente reisende på Gardermoen