Norse Atlantic Airways startet uannonsert billettsalget torsdag kveld med lanseringspriser fra 995 kroner en vei. Idag fikk Norse Atlantic luft under vingene i en Promoflyvning, før de gjør seg klar til den første flyvningen den 14 Juni. Selskapet vil fly fra Oslo- New York, Los Angeles, Fort Lauderdale/Miami og Orlando. Første flygning går fra Oslo til JFK-flyplassen i New York 14. juni. I anledning lansering av ruter og bilettsalg var Hangar tilstede under dagens pressekonferanse. 

Konsernsjefen sier følgende om dagens milepæl

– Dette er en stor dag for alle oss i Norse og jeg vil takke alle våre fantastiske medarbeidere og støttespillere som har bidratt til at vi nå kan tilby de laveste prisene på direkteflygninger fra Norge til USA. Vi ser fram til å ønske kunder velkommen om bord i våre moderne, komfortable og mer miljøvennlige Dreamliner-fly, sier konsernsjef Bjørn Tore Larsen i Norse Atlantic Airways. 

– Direkteflygninger til en lav pris er godt nytt for turistnæringen og næringslivet. Vi gjør det enkelt for enda flere amerikanske reisende å besøke Norge, noe som vil bidra til å skape nye arbeidsplasser i turistnæringen og økt verdiskaping over hele landet. I tillegg er direkteflygninger til USA positivt for norsk eksportnæring, sier Larsen. 

bjorntorelarsen
CEO Norse Atlantic Airways – Bjørn Tore Larsen – Foto: Sebastian E. Burmo

Norse Atlantic sitt rutetilbud vil være følgende;

  • Flygninger fra Oslo til New York (JFK) starter 14. juni med to ukentlige avganger. Antall avganger øker til tre fra 21. juni og til daglige avganger fra 4. juli. Enveispriser fra 995 kroner. 
  • Flygninger fra Oslo til Fort Lauderdale/Miami (FLL) starter 18. juni med tre ganger i uka. Enveispriser fra 1497 kroner. 
  • Flygninger fra Oslo til Orlando (MCO) starter 5. juli med tre ukentlige flygninger. Enveispriser fra 1497 kroner.   
  • Flygninger fra Oslo til Los Angeles (LAX) starter 9. august med tre ukentlige avganger. Enveispriser fra 1797 kroner. 

Valgfrihet er viktig for Norse og muligheten til å sette sammen en reise som er tilpasset den enkeltes behov. Kabinen består av to reiseklasser. Economy og Premium. Billettene selges i 3 kategorier “Light”, “Classic” og “Plus” ut i fra hvilken produkter som inngår.

Hangar fikk et intervju med Bjørn Tore Larsen CEO Norse Atlantic Airways med informasjon om Selskapet, Produktet og Rutenettverket.

Flyanalytiker i Winair, Hans Jørgen Elnæs, er positiv til Norse Atlantic sitt produkt og rutenettverk. Spesielt positiv er han til at de flyr til hovedflyplassene JFK,LAX og Orlando. Dette ble en overaskelse da det var ventet at Norse skulle fly til lavpris flyplasser som Newyork-Stewart og Ontario utenfor Los Angles. Disse flyplassen var ikke klare for å håndtere flyfrakt osv og at de gikk for JFK mener Elnæs er positivt. Elnæs tror at etterspørselen på Low Cost når det gjelder langdistanse er på full vei oppover og at det viktigste er at Norse har attraktive priser.

ANNONSE
Forrige artikkelKansellerte alle 48 MAX-fly – Henter inn 14 nye
Neste artikkelFlytter A380-auksjon til oktober