Foto: Sebastian E. Burmo

Norse Atlantic Airways er den 18. partneren som kobler seg til Vueling via plattformen Dohop, som ble lansert i juni 2021 og allerede tilbyr rundt 18.000 unike opprinnelser og destinasjoner til reisende.

Det nye partnerskapet vil gjøre det mulig for Vueling-kunder å enkelt bestille og reise til et mangfold av destinasjoner over hele USA, med forbindelser fra London, Paris, Oslo og Roma. Norses stadig voksende liste over amerikanske destinasjoner inkluderer nå New York, Orlando, Miami, Los Angeles, San Francisco og Washington.

Vi er veldig glade for å utvide vårt tilkoblingstilbud til våre passasjerer ytterligere. Kombinert med våre tidligere annonserte flyselskapspartnere vil vi kunne tilby enda større valg og bekvemmelighet for passasjerer som ønsker å reise over Atlanterhavet sier Zoe Osborne , sjef for kommersielle partnerskap hos Norse Atlantic Airways.

Foto: Hans Olav Nyborg

Vuelings interline-plattform er avhengig av Dohops API-baserte teknologi, som automatisk genererer de beste flyalternativene og prisene for flyselskapets kunder gjennom en enhetlig bestillingsprosess basert på deres avgangs- og ankomstflyplasser.

Dohop administrerer forbindelsen og gir assistanse i tilfelle av kanselleringer eller forsinkelser for å sikre at reisende når sine destinasjoner så raskt og praktisk som mulig, heter det i en pressemelding.

Vueling Global-plattformen har ekspandert raskt i løpet av de siste par årene, og demonstrerer viktigheten av partnerskap for samtidig å inkludere nye kommersielle muligheter for flyselskaper og forbedre deres tilbud for kundene. Vi er begeistret over å koble sammen to fremtidsrettede operatører som begge har stolt på Dohops kostnadseffektive, API-baserte løsning for å utvide nettverkene sine og tilby komplekse reiseruter til sine passasjerer. Vi gleder oss til å se flere og flere Vueling-passasjerer utforske Norse Atlantic Airways sitt raskt voksende nettverk av destinasjoner i USA og utover, sier Sarah Hanan , Chief Commercial Officer i Dohop.

ANNONSE
Forrige artikkelRapport: Flere skadet under turbulens på flyvning til Gardermoen
Neste artikkelNok et passasjerfly skutt i brann i Sudan