Foto: Sebastian E. Burmo

Det norske flyselskapet Norse Atlantic Airways annonsert tirsdag lanseringen av rute mellom Roma Fiumicino (FCO) og New York JFK. Den nye ruten vil bli den femte europeiske destinasjonen som betjenes av Norse til flyplassen i New York, den daglige ruten vil starte driften 19. juni i år.

-Vi er veldig glade for å kunngjøre Roma som vår femte hovedstad i Europa som tilbyr en direkte Norse Atlantic Airways-flyvning til New York JFK. Kunder på begge sider av Atlanterhavet vil kunne nyte verdi, utmerket service ombord og komfort mens de reiser mellom disse to kulturelt livlige og spennende byene. Tillegget av Roma til nettverket vårt vil gi enda en inngangsport til Europa og styrke vår tilstedeværelse i New York, sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic Airways.

Flyet vil gå fra Roma (FCO) kl. 19.30 og lande i JFK kl. 23.00, returflyvningen går fra JFK kl. 01.00 og lander i Roma kl. 15.45.

-Vi er glade for å ønske Norse Atlantic Airways velkommen til Roma Fiumicino. Denne nye direkteflyvningen til New York JFK vil gi et godt tilbud mellom de to byene med en utgående kveldsavgang som vil berike våre kunders reisemuligheter. Ved å velge Roma FCO, er Norse Atlantic Airways nok et nytt flyselskap som har anerkjent den operasjonelle dyktigheten til flyplassen vår og den store attraktiviteten til markedet vårt, sier  Ivan Bassato, Chief Aviation Officer i Aeroporti di Roma..

ANNONSE
Forrige artikkelTUI-gruppen fornyer seg hos Boeing
Neste artikkelStreik rammer 300 flyvninger i Berlin