9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian: 10 Dreamlinere står nå på bakken

Flyselskapet Norwegian har nå ti av sine langdistansefly på bakken, i mellomtiden må selskapet ut med milliardbeløp på å leie inn andre fly for å få unna flyvningene.

Det er Dagens Næringsliv som melder dette i dag. Avisen melder at flyselskapet nå har åtte Boeing 787-8 og to Boeing 787-9 parkert på bakken, noen av disse flyene har stått så lenge som tre måneder.

Mer enn 13 av Dreamliner-flyene i selskapets flåte har måtte gjennomgå vedlikehold som ikke er planlagt, og dermed ha blitt tatt ut av trafikk. Det har resultert i at ti fly nå står på bakken av totalt 37 Dreamlinere i flåten.

De fleste flyene har problemer med motoren av typen Rolls-Royce Trent 1000.

Norwegian sier til avisen at fire av flyene har planlagt vedlikehold, to av flyene er på bakken med skader og seks fly er på bakken for hyppigere kontroller av motorene.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer