Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Norwegian-eier utsetter mottak av 40 fly

En av de store nye eierene av flyselskapet Norwegian, leasingselskapet AerCap i Irland, har valgt å utsette mottak av rundt 40 nye fly de neste to årene.

Dette er fly som både Boeing og Airbus skulle ha levert i perioden 2020 til 2022. Flyene skulle leveres til kunder av AerCap, men koronaviruset har gitt sp store utfordringer for luftfarten at flere flyselskap velger å kansellere avtaler om leie av nye fly.

De 40 flyene vil i følge FligGlobal bli skjøvet på i tid, og levert en gang etter 2023.

AerCap har 342 nye fly i bestilling fra Airbus, Boeing og Embraer. Blant annet 95 Boeing 737 MAX, og 182 Airbus A320neo.

Andre nyheter

EASA godkjenner MAX-flyene men ber om en tredje sensor på flyet innen 2022

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Gresk flyselskap bestiller Airbus-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer