2.8 C
Oslo
23/01/21
Hangar.no

Norwegian endrer på USA-ruter – Blir kun sommerruter

Flyselskapet Norwegian gjør endringer på sine USA-ruter fra Skandinavia og Europa. Flere populære ruter endres nå fra å være helårsruter til å bli kun rene sommer-ruter.

Fra Oslo gjelder dette rutene fra Gardermoen til Los Angles og Gardermoen til Orlando. Endringene gjelder fra 2019/2020-sesongen.

I tillegg blir rutene fra København til Fort Lauderdale, Los Angles og New York endret til sommerruter i følge Routes Online. Nettsiden tar forbehold om at rutene fra København til New York JFK ikke er gjort mulig å bestille på per 23. juli for kommende vintersesong.

Ruten fra Stockholm Arlanda til New York JFK blir også kun sommerrute, ruten til Orlando blir lagt ned for Norwegians vedkommende.

Også i Europa ellers blir det endringer i nettverket. Følgende ruter blir endret fra helårsruter til kun sommerruter;

Paris-Boston
Roma-Los Angeles
London – Denver
London – Chicago

Norwegian legger også ned ruten fra London Gatwick til Las Vegas, og endrer sine ruter fra Paris og Barcelona til Oakland, som flyttes til å ende opp i San Francisco.

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer