14.5 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian får ønskede New York-slots fra Amsterdam Schiphol i 2020

Flyselskapet Norwegian får nå endelig den etterlengtede muligheten til å fly fra Amsterdam til New York når selskapet selv ønsker dette. Det er EU-kommisjonen som nå bestemt at KLM må gi fra seg avgangstider til Norwegian, slik at ruten mellom Amsterdam og New York får konkurranse.

Frem til nå har selskapet måtte benytte seg av slot-tider som er tilgjengelig på tidspunkter som ikke er de beste å fly på.

I dag er det KLM og samarbeidspartner Delta Air Lines som dominerer ruten helt med sine avganger flere ganger daglig. Norwegian har kjempet en kamp for å få tildelt avgangstider ved flyplassen, og nå har EU-kommisjonen gitt grøt lys for dette i 2020.

I følge nettsiden Luchtvaartniuews kommer tildelingen av avgangstider i 2020 også fordi det er først neste år flyplassen kan tildele flere avgangstider, eller slots, noe som det har vært restriksjoner på så langt de siste 10 årene.

Andre nyheter

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer