Flyselskapet Norwegian velger å fjerne muligheten for å kjøpe Flex-billetter på flere avganger til Sør-Europa. Det er en økning i bestillinger av denne typen billetter de siste dagene som får selskapet til å deaktivere valgene på sine nettsider.

Det er faren for en pilotstreik i SAS som har ført til at reisende har kjøpt Flex-billetter med Norwegian i tillegg til bookingene de har hos SAS, for å sikre ferien i juli måned.

– Vi påvirkes av usikkerheten omkring trafikkprogrammet til SAS. Vi velger derfor nå å fjerne denne billettkategorien på enkelte destinasjoner – blant annet i Frankrike, Spania og Kroatia, sier Kommunikasjonsrådgiver Eline Hyggen Skari i Norwegian til NRK.

Norwegian frykter at det skal bli mange tomme seter som følger av dette.

– Konsekvensene er at folk ikke møter opp, og vi går med tomme seter, sier Skari til NRK.

Tusenvis av passasjerer kan bli rammet dersom pilotene i SAS går til streik fra 29. juni, rett før fellesferien starter opp igjen.

Norwegian har opplevd at mange tar grep etter at nyheten kom om en mulig streik, og det er Flex-billetter av den rimeligste sorten som det har blitt booket mest av.

– Vi håper derfor at det ikke er slik at altfor mange holder av seter som de ender opp med å ikke bruke, som igjen fører til at andre ikke får reist i det hele tatt, legger Skari til overfor NRK.

Flyselskapet er klare på at de ikke har flust av billetter ute i sommer.

ANNONSE
Forrige artikkelDumper Donald Trumps fargevalg
Neste artikkelArgentina har beslaglagt Boeing 747