Da Norwegian avholdt pressemøte i Oslo for å presentere tallene for første kvartal, ble overskriftene i flere medier at Argentina-rutene og satsingen til Norwegian i Argentina hang i en tynn tråd.

I dag melder flere argentinske og spanske medier at Norwegian nå legger ut salg av billetter også etter deadlinen på august som var et være eller ikke være for selskapets ruter inn og ut av Argentina.

I følge Aviacion News skal flere medier i Argentina ha mottatt en pressemelding fra Norwegian Air Argentina, der det presiseres at Norwegian kommer til å fortsette å satse i Argentina, og vil doble antall ruter fra september av. I tillegg skal det settes inn flere fly på basene i landet inne utgangen av 2019.

Norwegian Air Argentina skriver også at selskapet forventer å kunne vise til profitt av driften i løpet av august måned i år.

LES MER: http://www.aviacionnews.com/blog/2019/05/norwegian-air-argentina-entre-el-cierre-en-agosto-y-duplicar-los-vuelos-en-septiembre/

(Spansk tekst)

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous articleSaksøker egne mekanikere etter 2200 flykanselleringer siste tre måneder
Next articleSAS åpner rute fra Oslo til Kyiv