12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian fortsetter Argentina-satsingen også etter sommeren

Da Norwegian avholdt pressemøte i Oslo for å presentere tallene for første kvartal, ble overskriftene i flere medier at Argentina-rutene og satsingen til Norwegian i Argentina hang i en tynn tråd.

I dag melder flere argentinske og spanske medier at Norwegian nå legger ut salg av billetter også etter deadlinen på august som var et være eller ikke være for selskapets ruter inn og ut av Argentina.

I følge Aviacion News skal flere medier i Argentina ha mottatt en pressemelding fra Norwegian Air Argentina, der det presiseres at Norwegian kommer til å fortsette å satse i Argentina, og vil doble antall ruter fra september av. I tillegg skal det settes inn flere fly på basene i landet inne utgangen av 2019.

Norwegian Air Argentina skriver også at selskapet forventer å kunne vise til profitt av driften i løpet av august måned i år.

LES MER: http://www.aviacionnews.com/blog/2019/05/norwegian-air-argentina-entre-el-cierre-en-agosto-y-duplicar-los-vuelos-en-septiembre/

(Spansk tekst)

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer