Norwegian gjenåpner flere baser i Norge

Foto: Hans O. Nyborg

Flyselskapet Norwegian velger å åpne flere av sine baser i Norge igjen etter pandemien. Fra og med fredag denne uken åpnes basene i Stavanger, Bergen og Trondheim.

-Det er en gledens dag for oss, for nå er vi ett skritt nærmere normale tilstander sier kommunikasjonsrådgiver Eline Skari til TV 2.

Norwegian har til tider kun hatt 10-15 fly i aktiv tjeneste, og en stor andel av flyene har stått lenge på bakken. Nå er etterspørselen økende og selskapet velger derfor å gjenåpne sine baser i Norge i disse byene.

Rundt 112 piloter, 165 kabinansatte kan dermed returnere til sine jobber i de tre byene. Selskapet sier de også skal øke produksjonen ved basen i Stavanger.

Norwegian har ikke planer om flere baseåpninger ut over dette skriver TV2.

– I Norge har vi nå åpnet de basene vi hadde før pandemien, og egentlig kan vi si at produksjonen her i landet nå er litt større enn før pandemien, fordi vi har flyttet noen kolleger fra andre baser som vi har stengt, for eksempel har vi fått omkring 200 kabinansatte fra Spania, og piloter fra Sverige til basen hovedsakelig i Oslo, forteller Skari Hyggen TIL kanalen.

ANNONSE
Forrige artikkel(+) Hugget opp 13 år gammelt fly
Neste artikkelFlyr lanserer skidestinasjoner i Europa