Foto: NTB

Flyselskapet Norwegian er på full vei inn i sommersesongen og har lagt bak seg den første måneden av sesongen. Nå viser bookingtallene for selskapet at det kan bli en meget god sommer for de ansatte i selskapet.

– Vi er veldig glade for at stadig flere velger å fly med Norwegian og jeg ser frem til å ønske nye og gamle passasjerer velkommen om bord i det som ser ut til å kunne bli den sterkeste sommeren for Norwegian noensinne, sier direktør Geir Karlsen i Norwegian til E24.

Karlsen har stor tro på at flyselskapet vil komme tilbake til 2019-nivået minst denne sommeren, og trolig overgå også dette. Det til tross for at selskapet i 2019 hadde både kort, mellom og langdistanseflyvninger på programmet.

– April er den første måneden i vårt sommerprogram, der vi tilbyr flere ruter og hyppigere avganger til våre mange reisemål i Norden og Europa. Vi er spesielt glade for at den gode booking-driven fortsetter når vi nå går mot sommeren, sier Karlsen til avisen.

I april måned hadde flyselskap 1,672.455 passasjerer ombord og en fyllingsgrad på 83 prosent. Tallene til selskapet viser at mai, juni, juli og august blir langt bedre måneder enn det de siste “pandemi”-årene har gitt av belegg.

For april er det fortsatt et godt stykke til 2019-tallene. Da hadde selskapet 3,1 millioner passasjerer med en fyllingsgrad på 86,1 prosent.

Da Norwegian var ferdig med andre kvartal i 2019 viste tallene nesten 10 millioner passasjerer og en omsetning på 12 milliarder kroner, noe som var en økning på 19 prosent. Fyllingsgraden for andre kvartal i 2019 som var siste normale år før pandemien viste 88 prosent.

ANNONSE
Forrige artikkelHavnet i indisk luftrom etter å måtte avbryte landing i Pakistan
Neste artikkelIcelandair med passasjervekst på 57 prosent