Norwegian inn på Topp 10 flyselskap i spansk undersøkelse

Foto: Hans Olav Nyborg

Den spanske forbrukerorganisasjonen OCU har lagt frem tall for sin årlige tilfredshetsundersøkelse når det gjelder flyselskaper hos spanske forbrukere. På listen over flyselskap er det overraskende nok det nasjonale flyselskapet i Luxembourg, Luxair som topper listen med en poengsum på 86 hva angår tilfredshet med et flyselskap.

Ikke overraskende ligger Emirates og Qatar Airways på de etterfølgende plassene med henholdsvis 84 og 83 poeng, og på en delt sjette plass har flyselskapet Norwegian markert seg. Norwegian scorer 78 poeng og deler sjetteplassen med SATA, Air France og Austrian Airlines.

Det er foran både Finnair og SAS.

Vi er naturligvis svært glade over å få så høy vurdering i undersøkelsen hos den største forbrukerorganisasjonen i Spania. Vi arbeider hele tiden for å gjøre det effektivt og enkelt å reise med oss, og vi vet samtidig at våre piloter og kabinansatte gjør en fabelaktig jobb i møter med kundene hver eneste dag. Spania er veldig viktig for oss og i løpet av de siste 20 årene vi har fløyet ca. 50 millioner passasjerer til og fra Spania, sier kommunikasjonssjef i Norwegian, Eline Hyggen Skari til Hangar.no.

Fra Norge flyr selskapet direkteruter til Spania fra Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Trondheim, Torp og Oslo. 

Det spanske flyselskapet Binter Canarias ligger på en fjerde plass, mens Iberia er lengre ned på listen. Kanskje ikke overraskende finner vi lavkostselskapene Eurowings, Vueling, Ryanair, og Wizzair på de nederste plassene med rundt 60 poeng.

Totalt ble 19.746 personer intervjuet i undersøkelsen som strekker seg over 11 forskjellige land.

ANNONSE
Forrige artikkelNyhetsstudio 1
Neste artikkelUtlyser FOT-rutene for neste periode