-8.3 C
Oslo
17/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian kansellerer alle avganger til Finnmark i april

Flyselskapet Norwegian har valgt å kansellere samtlige avganger til Finnmark i april måned. Det melder avisen iFinnmark.

Selskapet sender i disse dager ut kanselleringer til alle passasjerer som skulle ha reist med en av rutene til Norwegian fra og med i morgen og ut april måned.

-Dette skyldes restriksjonene rundt om i verden og kraftig fall i etterspørselen etter reiser som følge av situasjonen med Covid-19, vi har rett og slett ikke noe valg sier presseansvarlig Charlotte Holmbergh Jacobsson i Norwegian til iFinnmark.

I følge avisen har SAS ikke oversikt ut over en uke om gangen, hvorvidt det blir kanselleringer for selskapet til Finnmark. Widerøe flyr sine ruter etter avtale med Samferdselsdepartementet, men lavere frekvens.

Andre nyheter

Vurderer krisehjelp til Norwegian

Redaksjonen

Aviator Airport Alliance med oppsigelser på norske flyplasser

Redaksjonen

Wizz Air kutter i rutetilbudet i Norge

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer