Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian kutter ansatte på base i London

Flyselskapet Norwegian er i ferd med å kutte antallet ansatte på sin base ved London Gatwick. I følge TTG er det snakk om rundt 250 av totalt 1142 ansatte, piloter og kabinansatte som trolig må gå.

I følge flyselskapet må det gjøres kutt som følger av at det nærmest ikke er flytrafikk, og mangel på arbeidsoppgaver i den forbindelsen.

Fagforeningen BALPA i Storbritannia sier til nettstedet at det er katastrofe for de ansatte som blir berørt, og at diskusjonen med flyselskapet må ha som mål å få ned antallet ansatte som mister jobben, og sørge for at de som må gå får så mye hjelp som mulig videre til nytt arbeide.

Andre nyheter

130 ansatte i Widerøe mister jobben på Flesland

Hans Olav Nyborg

Brudd i forhandlinger mellom Parat og NHO luftfart

Hans Olav Nyborg

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer