18.7 C
Oslo
20/09/20
Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Norwegian kutter ned antall ansatte på spanske baser

Flyselskapet Norwegian fortsetter å gjøre kutt ved sine baser i Spania. Fra før er det kjent at basen i Madrid legges ned og 150 jobber blant kabinbesetning og piloter forsvinner.

Nå følger også selskapet etter på sine andre baser og kutter ned antall ansatte på Gran Canaria, Tenerife Sør, Barcelona, Malaga og i Alicante.

I følge avisen Diario Informacion er det total 448 kabinansatte og piloter som rammes av kuttene ved de spanske basene. De første ni månedene av 2019 har Norwegian fraktet 5,4 millioner reisende og er nå det niende største flyselskapet i landet melder det spanske selskapet Aena som drifter flyplassene i landet.

Seks av 85 ruter mellom Spania og andre destinasjoner i Europa kuttes nå i vinter.

Flyselskapet sier til den spanske avisen at kuttene ved de spanske basene hva gjelder mannskap skyldes mangel på fly og da først og fremst mangelen på Boeing 737 MAX som er satt på bakken.

Andre nyheter

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Berlin Schönefeld bytter navn

Hans Olav Nyborg

Nå kan du få cashpoint når du handler kryptovaluta

Jan-Kåre Folstad

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer