Norwegian lanserer direkterute mellom Tromsø og København

Foto: Hans Olav Nyborg

Norwegian fortsetter å utvikle rutenettet fra Norge med flere destinasjoner og avganger. I høst lanseres en ny direkterute fra Tromsø til København som vil gjøre det enda enklere for tromsøværinger å reise til København og oppdage Danmark. Samtidig er Tromsø et populært reisemål for danske turister som flokker til Nord-Norge i vinteralvåret for å oppleve nordlyset.

Den nye direkteruten starter opp 26. oktober og vil frakte passasjerer direkte fra Tromsø til København på bare litt over to og en halv timer. Den danske hovedstaden fortsetter å toppe listen over nordmenns mest elskete reisemål og er også et populært utgangspunkt for å oppdage vakre omgivelser og kulturopplevelser på Sjælland. Omvendt er Tromsø blant danskenes nordiske favorittreisemål og et populært utgangspunkt for å oppleve nordlys og arktisk vinter. Ruten er dermed et tilskudd for å få flere turister nordover fra kontinentet i vinterhalvåret. Direkteruten mellom London og Tromsø på vinteren er allerede en suksess.

– Det er gledelig å kunne tilby direktefly mellom Tromsø og København. Den danske hovedstaden er et av de mest populære reisemålene fra Norge. Samtidig er Tromsø en favoritt blant danske turister. Den nye ruten er et etterspurt tilskudd til våre eksisterende forbindelser fra Tromsø og vil i kombinasjon med Norwegians mange direkteflyvninger fra København gjøre det enklere og raskere for reisende fra Tromsø å utforske nye reisemål på tvers av vårt rutenettverk i hele Europa, sier Magnus Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

ANNONSE
Forrige artikkelAirbus fikk en god juni måned – Har passert 1000 bestillinger
Neste artikkelRuster opp rasteplasser og døgnhvileplasser i Østfold og Nordre Follo