Norwegian lanserer rute til Istanbul  

Foto: Hans Olav Nyborg

Norwegian fortsetter å utvide rutenettet og fra våren neste år flyr selskapet direkte mellom Oslo til Istanbul. 

Norwegian lanserte nylig 40 nye ruter til destinasjoner i Europa, og i dag slippes ytterligere én nyhet. Fra april neste år vil det være to avganger i uken mellom Oslo og Istanbul.

– Vi fortsetter å utvide rutenettet med spennende destinasjoner, og vi vet at Istanbul er et ettertraktet turistmål fordi byen er rik på både kultur og historie. Vi ser frem til å ønske kundene velkommen om bord, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Selskapet vil dermed fly i konkurranse med Turkish Airlines som flyr to ganger daglig mellom Istanbul og Oslo. 

Norwegian har nå lansert totalt 10 nye ruter fra Norge neste år, syv av disse fra Oslo. Totalt vil Norwegian fly mer enn 330 ruter til over 120 destinasjoner neste sommersesong. 

– Vi legger straks bak oss ett av de beste årene i selskapets historie, og vi er i toppsjiktet når det gjelder punktlighet i Europa. Norwegian er godt posisjonert i markedet med et attraktivt rutetilbud, en moderne flyflåte og har høy tillit blant de reisende, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian. 

Flyturen til Istanbul ligger på vel fire timer, og byen som forbinder øst med vest, er en skattkiste av spennende severdigheter; Den Blå moskeen og Hagia Sofia, Topkapi-palasset og Grand Bazaar er noen av dem. Istanbul er en by man kan oppleve både til fots og via sjøveien. Også utenfor byen er det mange spennende attraksjoner, som for eksempel i regionen Kappadokia, eller man kan ta et cruise til Bosporosstredet. Sammenlignet med vestlige storbyer er prisnivået å regne som rimelig. 

ANNONSE
Forrige artikkelForbyr flyselskapers annonser med bruk av miljøvennlig som hovedfokus
Neste artikkelØkte antallet passasjerer med 4,1 prosent i november