12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian legger ned alle flyruter fra Torp

Flyselskapet Norwegian har bestemt seg for å legge ned alle sine ruter fra Sandefjord Torp. Fra og med 1. april 2020 vil ikke flyselskapet lengre fly fra Vestfold og til Spania som er rutetilbudet selskapet har hatt frem til nå.

Det betyr også at alle kunder som har bestilt billetter neste sommersesong fra Torp med Norwegian, enten må reise til Gardermoen og fly til Spania eller få pengene tilbake.

– Som en del av vår strategi om å gå fra vekst til lønnsomhet jobber vi kontinuerlig med å optimalisere rutenettverket vårt. Som et resultat av dette arbeidet vil rutene fra Torp til Alicante, Malaga og Las Palmas ikke bli videreført. Vi har ingen andre planlagte ruter fra Torp for sommeren 2020, sier senior kommunikasjonsrådgiver Tonje Næss i Norwegian til NTB, skriver MSN Økonomi.

For Torp er nyheten i dag skuffende, men Markedssjef Tine Kleive-Mathisen ved Torp Sandefjord lufthavn  sier til NTB at flyplassen håper selskapet returnerer neste høst.

Andre nyheter

Widerøe får fly Evenes – Bodø med statlig kontrakt

Hans Olav Nyborg

Airbus leverer første nye helikopter med fem rotorblader til Norsk Luftambulanse

Hans Olav Nyborg

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer