10.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Norwegian legger ned bemanningsselskap i Spania?

Norwegian skal avgjøre fremtiden til sitt spanske bemanningsselskap 4. mai. Det skriver den spanske avisen La Provincia.

I følge avisen skal Norwegian avgjøre fremtiden til selskapets aktiviteter i Spania på et styremøte denne datoen. Norwegian Air Resources (NAR) har suspendert kontrakten med Norwegian Air Resources Spain (NAR ES) , som dermed kutter strømmen av økonomiske ressurser, heter det.

Den spanske pilotforeningen SEPLA, Sindicato Español de Pilotos de Líneas Aéreas, har krevd at Norwegian opprettholder sine forpliktelser i Spania dersom selskapet oppfyller og mottar den økonomiske redningspakken fra den norske staten, skriver avisen.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer