Norwegian med nye ruter fra Tromsø til Manchester og Genève

Foto: Hans Olav Nyborg
Genève og Manchester er nye direkteruter fra Tromsø. Med de to nye rutene, flyr Norwegian til ni internasjonale destinasjoner fra Tromsø den kommende vintersesongen. Billetter legges ut for salg i dag.

– Ruteslipp er alltid spennende, og vi er svært glade for at vi nå kan kunngjøre flere internasjonale ruter fra Tromsø. Manchester i England og Genève i Sveits er begge spennende reisemål, og vi ser frem til å ønske både norske og utenlandske turister velkommen om bord, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Aldri tidligere har Norwegian hatt så mange direkteruter fra Tromsø til byer i Europa, og reisende fra andre deler av Nord-Norge kan benytte seg av Widerøes mange flyvninger til Tromsø for deretter å fly videre med Norwegian.

Dette er Norwegians nye ruter fra Tromsø i vintersesongen 2024-2025:

Tromsø – Manchester starter 30. oktober og går til 26. april 2025. To ukentlige avganger, på onsdager og lørdager.

Tromsø – Genève starter 1. november og går til 28. mars 2025. To ukentlige avganger, på tirsdager og fredager.Norwegian har i tillegg internasjonale direkteruter fra Tromsø til Berlin, Paris, Milano/Bergamo, London, København, Stockholm og Brussel, og innenriks til Alta og Longyearbyen i vintersesongen.Vinterprogrammet starter i slutten av oktober og varer til slutten av mars. Den kommende vinteren tilbyr Norwegian flyreiser til 77 destinasjoner med 198 ruter.Her finner du hele ruteprogrammet
ANNONSE
Forrige artikkelSjømatsenter på Gardermoen solgt
Neste artikkelGlobal Airlines utsetter oppstarten med Airbus A380 til 2025