12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Norwegian med Star Tour-avtale til 450 millioner

Norwegian har på nytt sikret seg kontrakt med Star Tour for kommende sommertrafikk. Avtalen har en verdi på 450 millioner kroner og vil bety i overkant av 900 flyvninger av reiseselskapets passasjerer.

– Vi har i flere år hatt et stort og godt samarbeid med Star Tour, og sammen jobber vi målrettet med å sette sammen et så attraktivt flyprogram som mulig for Star Tours kunder. Med Norwegian får passasjerene en helt ny reiseopplevelse med nye fly, bra benplass og gratis internett om bord, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam i Norwegian.

Avtalen gjelder flyvninger fra både Norge, Danmark og Sverige samt Finland.

– Kundene våre har gitt oss mange gode tilbakemeldinger på samarbeidet med Norwegian. Flyturen er både starten og avslutningen på ferien, og med Norwegian kan vi tilby nye fly, bedre flytider og flere avganger i helgene. At det nå også blir trådløst nett om bord kommer til å gjøre flyturen til Middelhavet enda bedre. Dette ser vi frem til, sier Christian Lunde, administrerende direktør i Star Tour Norge.

Andre nyheter

Aircontact kjøper Flyservice

Hans Olav Nyborg

Cyprus får nye millioner i kassen

Hans Olav Nyborg

5000 må gå i fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer