Norwegian og TUI fornyer flyavtale

Foto: Hans Olav Nyborg

Norwegian skal levere over 70 % av TUIs charterkapasitet i Norge kommende vinter og sommer. Sammen skal vi fortsette å utvikle den beste ferieopplevelsen, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI i Norden.

Norwegian viderefører samarbeidet med TUI for kommende vinter- og sommersesong med flyvninger til Skandinavia til destinasjoner i Europa.

Sørger for en komfortabel start på ferien

– Vi har et godt samarbeide med TUI, og er veldig glade for å videreføre dette også for de kommende sesongene. TUI er Nordens største reiseaktør og tilbyr reiser til mange spennende destinasjoner, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Han legger til: 

– Vi fortsetter å fornye flyflåten. Vi gleder oss til å ønske enda flere passasjerer om bord i våre moderne fly, og vil se til at de får en komfortabel start på ferien. 

– Gjør en fantastisk jobb

TUI er den største charteroperatøren Norwegian har et samarbeide med, og selskapene har samarbeidet siden 2010. Den nylige signerte avtalen gjelder for vintersesongen 2023-2024 og for sommersesongen 2024. Over 70 prosent av TUI’s charterkapasitet i Norge vil bli levert av Norwegian.

– Vi er glade for å fornye vårt lange partnerskap med Norwegian. Som TUI er Norwegian en etablert aktør med høy tillit blant de skandinaviske reisende. Flyreisen er et viktig fokusområde for oss i TUI, og våre kundeundersøkelser viser at Norwegian gjør en fantastisk jobb med opplevelsen om bord, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI i Norden.

Han legger til:

– Vi ser frem til å sammen fortsette å utvikle den beste ferieopplevelsen for våre kunder. Ikke minst til vårt største vinterreisemål, Kanariøyene, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI i Norden.

Avtalen gjelder følgende flyvninger

I Norge flyr Norwegian for TUI fra i Bergen, Stavanger, Haugesund, Ålesund, Bodø, Evenes, Tromsø, Torp i Sandefjord og Oslo til destinasjoner i Spania, Hellas, Kypros, Italia, Bulgaria, Kroatia og Tyrkia. 

I Sverige flyr Norwegian fra flyplassene i Karlstad og Kalmar til Gran Canaria i Spania samt fra Stockholm til Catania i Italia, mens flyvningene i Danmark går fra Københavns flyplass til Mallorca i Spania og Catania i Italia.

ANNONSE
Forrige artikkelBestiller 20 nye fly fra Airbus
Neste artikkelTyske Condor bestiller flere Airbus-fly