3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no

Norwegian økte i mars

Norwegian fraktet over 1,3 millioner passasjerer i mars måned, det er en økning på 18 prosent i forhold til måneden før.

– Vi er veldig fornøyd med at stadig flere velger å fly med oss. Det er et bevis på at våre passasjerer setter pris på nye fly og gratis bredbånd om bord. Vi er også svært fornøyd med at enhetsinntektene fortsetter å øke, som først og fremst skyldes at vi fyller flyene bedre, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i en pressemelding.

I mars fløy 1 362 830 passasjerer med Norwegian, en økning på 207 661 passasjerer sammenlignet med mars i fjor. Kabinfaktoren var på 78 prosent, opp 3 prosentpoeng fra tilsvarende periode foregående år. Enhetsinntekten (RASK) økte med 5 prosent.

Vedlegg: Trafikktall i PDF-format:

traffic-march-2012_1

Andre nyheter

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Bekreftet: Qatar Airways kvitter seg med halvparten av A380-flyene

Redaksjonen

SAS-sjefen slutter i selskapet

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer