9.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian permitterer ansatte igjen

Minst 80 ansatte i flyselskapet Norwegian har blitt permittert denne uken melder nettavisen Børsen. Det er 35 kabinansatte og 45 piloter som er permittert 50 prosent.

I følge avisen er dette flere av de som nå permitteres delvis, som er blant de 600 ansatte Norwegian tilbakekalte fra permisjon tidligere i juli.

Flyselskapet skriver til de ansatte at de beklager at de ble kalt tilbake på jobb, for så å sendes ut i permitteringer igjen. Årsaken til permitteringen er at etterspørsel etter flyreiser er mindre enn det selskapet hadde håpe skulle komme av bestillinger når det nå åpnes for å reise igjen i Europa.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer