Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian permitterer ansatte igjen

Minst 80 ansatte i flyselskapet Norwegian har blitt permittert denne uken melder nettavisen Børsen. Det er 35 kabinansatte og 45 piloter som er permittert 50 prosent.

I følge avisen er dette flere av de som nå permitteres delvis, som er blant de 600 ansatte Norwegian tilbakekalte fra permisjon tidligere i juli.

Flyselskapet skriver til de ansatte at de beklager at de ble kalt tilbake på jobb, for så å sendes ut i permitteringer igjen. Årsaken til permitteringen er at etterspørsel etter flyreiser er mindre enn det selskapet hadde håpe skulle komme av bestillinger når det nå åpnes for å reise igjen i Europa.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer