Hangar.no

Norwegian positiv til lånegarantien – Starter jobben fredag for å innfri kravene

Norwegians direktør Jacob Schram kunne under en pressekonferanse torsdag kveld fortelle at selskapet ser positivt på lånegarantien som regjeringen har lagt frem som en redningspakke for luftfarten.

I følge direktøren vil tre milliarder kroner kunne redde selskapet frem til juni måned. Men for å kunne løse ut tre milliarder må selskapets ledelse snu hver stein, for å finne banker og låneinstanser som vil bli med på dugnaden.

Schram var klar på at selskapet har etterlyst likviditet, noe som ligger som en gulrot i pakken fra regjeringen, dersom Norwegian innfrir kravene for å kunne få lånegarantien.

LES OGSÅ KOMMENTAR – EN GOD START , MEN HOLDER IKKE I LENGDEN

Norwegian kunne ikke kommentere vilkårene og kravene torsdag kveld, men skal bruke fredagen og den kommende helgen til å sette seg inn i kravene.

Andre nyheter

DAT setter inn «VIP Flyet» MD83 i anledning jul

Sebastian Ellefsen Burmo

Leasingselskap kvitter seg med ytterligere aksjer i Norwegian

Hans Olav Nyborg

Air Leap politianmeldt for brudd på smittevernsforeskrift

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer