Norwegian satser videre globalt – Utvider Premiumklasse på Dreamlinerene

Share:

Flyselskapet Norwegian er ferdig med å satse i Skandinavia, nå ligger veksten globalt med utgangspunkt fra London Gatwick. I en pressemelding tirsdag gjør selskapet det helt klart at London nå er den viktigste brikken for selskapets videre vekst.

Ved siden av Sør-Amerika er det Asia som skal erobres fra Storbritannia. Med Beijing, Tokyo, Shanghai og Singapore.  Med utvidelsene fremover stanser ikke med det.

Nye destinasjoner i USA kan bli Detroit, Philadelphia og Minneapolis med selskapets nye Airbus A321neoLR når de første åtte flyene ankommer flåten i løpet av 2019. I tillegg vil selskapet vurdere å satse mot Midtøsten med sine Airbus-fly.

London til Buenos Aires skal gå daglig fra vintersesongen og Los Angeles økes fra ni til 11 avganger i uken. Fourt Lauderdale ved Miami får en økning fra to til fire avganger i uken. I tillegg jobber flyselskapet med å sikre seg flere avgangstider for ruten mellom Gatwick og New York. Målet er tre ganger daglig på denne ruten, dersom tilgjengelige slots skulle dukke opp.

Oppgraderer Dreamliner-flåten

Norwegian vil satse enda sterkere på Premium-seter i kabinen på sine Boeing 787-fly. Det er det britiske markedet som først og fremst skal nyte godt av en utvidelse fra dagens 34 til 56 slike seter i Premium-kabinen.

Det er selskapets neste ti Boeing 787 leveranser som får flere seter av denne typen. Selskapet planlegger også å installere nytt trådløst Internett-system i sine Dreamlinere og 737 MAX-fly, med lovnad om nok kraft til å kunne streame filmer fra Netflix og andre online-tjenester.

Norwegian flyr rundt 5,6 millioner passasjerer årlig fra sin base på London Gatwick.

Tagstopp
Share: