Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian selger ytterligere seks fly

Flyselskapet Norwegian selger ytterligere seks fly. Det er snakk om seks fly av typen Boeing 737-800 som er solgt til Pembroke Aircraft Leasing i følge en børsmelding.

Boeing 737-flyene er i drift hos Norwegian i dag, men skal etter planen overleveres til de nye eierne i løpet av slutten av 2019, samt i første kvartal av neste år.

Meldingen om salget av de seks flyene kommer i kjølvannet av at selskapet for bare en ukes tid siden meldte om salg av tilsammen seks fly så langt i år. Nå står selskapet med et salg av totalt 12 Boeing 737-800 bare i år.

Norwegian skriver at de sikrer seg i overkant av en milliard kroner som kommer inn på konto etter at alle lånene på flyene er betalt.

Andre nyheter

Triste tall for Norwegian i november

Hans Olav Nyborg

Over 3,3 milliarder i tap for SAS i fjerde kvartal

Hans Olav Nyborg

Stanser utbetaling av refusjon gjennom reisebyråer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer