3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no
Swedavia

Norwegian sier opp alle kabinansatte i Sverige

Alle de kabinansatte hos Norwegian i Sverige blir sagt opp, skriver Dagens Næringsliv.

Tidligere i dag ble det også kjent at det svenske selskapet BRA har sendt oppsigelse til sine ansatte. Totalt blir det 1800 ansatte innen luftfarten i Sverige som mister arbeidet på samme dag.

I følge avisen skal tillitsvalgte hos de tre store flyselskapene i Norge, Widerøe, Norwegian og SAS , ha bedt myndighetene om ny krisehjelp for å hindre at flere aktører i bransjen blir helt eller delvis borte. 

NB: Dagens Næringsliv skriver i dag: DN meldte først at alle de Norwegian-ansatte i Sverige har fått varsel om oppsigelse. Det riktige er at alle kabinansatte har fått oppsigelsesvarsler. Selskapet sier det er i samtaler med pilotforeningen.

Andre nyheter

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

SAS ber om samme type støtte fra Norge som Norwegian skal få

Redaksjonen

Norwegian tilfreds med at regjeringen snur

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer