16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian sikrer nye flykjøp og legger om rutekartet

Flyselskapet Norwegian har sikret seg finansiering for kjøp av nye fly første halvår i 2019.

I en pressemelding som ble sendt ut julaften går det frem at selskapet har sikret seg refinansiering for en av selskapets nye Dreamlinere som er levert og at den finansielle beholdningen nå ligger på 275 millioner kroner i desember i år.

Norwegian har også lansert et nytt spareprogram for å kutte kostnader. Spareprogrammet er gitt navnet #Focus2019 og skal bidra til at selskapet kan spare inn rundt 2 milliarder kroner i året som kommer .

Blant annet skal selskapet ha utført en lang rekke endringer i sitt ruteprogram for Europa denne vinteren, uten at dette spesifiseres i pressemeldingen.

Norwegian er også kommet fram til en avtale med Rolls-Royce, som har levert motorene som har skapt mange problemer på Norwegians Boeing 787-fly.

Selskapet avslutter pressemeldingen med at det er inngått intensjonsavtale om salg av to fly i første kvartal av 2019.

Andre nyheter

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer