Hangar.no

Norwegian sikrer seg egenandel for å få Statens lånegaranti

Flyselskapet Norwegian har fått en avtale med to banker som hjelper til med å sørge for at flyselskapet har ti prosent egenandel for å få lånegaranti på 90 prosent fra den norske stat.

Norwegian skriver i en pressemelding at selskapet nå oppfyller kravene til å kunne motta 300 millioner kroner i likviditet som lovet av regjeringen i forrige uke.

I pressemeldingen blir det presisert at de to nordiske bankene har fått grønt lys til å være med på å bidra med de 10 prosentene som en oppfyllende del av kravene.

Andre nyheter

DAT setter inn «VIP Flyet» MD83 i anledning jul

Sebastian Ellefsen Burmo

Leasingselskap kvitter seg med ytterligere aksjer i Norwegian

Hans Olav Nyborg

Air Leap politianmeldt for brudd på smittevernsforeskrift

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer