6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Norwegian sikrer seg egenandel for å få Statens lånegaranti

Flyselskapet Norwegian har fått en avtale med to banker som hjelper til med å sørge for at flyselskapet har ti prosent egenandel for å få lånegaranti på 90 prosent fra den norske stat.

Norwegian skriver i en pressemelding at selskapet nå oppfyller kravene til å kunne motta 300 millioner kroner i likviditet som lovet av regjeringen i forrige uke.

I pressemeldingen blir det presisert at de to nordiske bankene har fått grønt lys til å være med på å bidra med de 10 prosentene som en oppfyllende del av kravene.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer