Hangar.no
Illustrasjon

Norwegian skal levere wifi fra gate til gate

Flyselskapet Norwegian skal tilby trådløst nett via wifi, gate til gate.

– Vi vet hvor viktig internettilgang er for våre passasjerer. Siden vi lanserte gratis WiFi på våre europeiske flyvninger i 2011, har millioner av passasjerer benyttet seg av tjenesten. Nå gleder vi oss til å tilby dem gate-to-gate-forbindelse slik at våre passasjerer får en enda bedre reiseopplevelse når de flyr Norwegian, sier Kurt Simonsen, som er Chief Customer & Digital Officer i Norwegian.

Selve tjenesten der passasjerene skal kunne benytte wifi-tjenesten fra de reiser til de ankommer er kun tilgjengelig på de flyplassen der systemet er tilgjengelig. Norwegian skriver i en pressemelding at dette skal gjelder flesteparten av selskapets destinasjoner.

Flyselskapet har også endret på oppsettet i forhold til at wi-fi nå ikke bare er mulig å få når flyet er høyt nok oppe. Tidligere var det ikke mulig å koble seg på WiFi før flyet var på 10 000 fots høyde, men nå kan man være pålogget fra man går om bord i flyet til man går av igjen på sin destinasjon, heter det i pressemeldingen.

Andre nyheter

Økningen i flytrafikken på Gardermoen uteblir i 2019

Hans Olav Nyborg

Norwegian selger fem fly

Hans Olav Nyborg

Nytt bilutleieselskap åpner på Oslo Lufthavn

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer