Hangar.no
Norge

Norwegian styret godkjenner Argentina-satsning 

Tirsdag godkjente Norwegians styre at konsernets argentinske datterselskap skal etablere baser, ansette nye medarbeidere og lansere nye ruter i Argentina. Oppstart avhenger av myndighetsgodkjennelser.

– Argentina er et interessant market med store muligheter og passer Norwegians globale strategi og tilbud om lave priser både på korte og lange ruter. Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet vi har begynt på i Argentina ved å etablere nye baser, ansette mange nye kolleger og ikke minst gi det argentinske folk billige flybilletter, både på innenriks- og utenriksruter. Vi har blitt veldig godt mottatt av argentinske myndigheter og ser fram til et fruktbart samarbeid fremover, sier administrerende direktør Ole Christian Melhus i Norwegian Air Argentina.

Norwegian opprettet et argentinsk datterselskap i januar i år og har søkt driftstillatelse (Air Operator’s Certificate) for å kunne fly i Argentina, som nå er til behandling hos myndighetene. I søknaden skisserer Norwegian planer for en betydelig operasjon med både innenriks- og utenriksflygninger. Med dagens styregodkjennelse vil Norwegian starte rekruttering av administrativt personell i Argentina. Rekruttering av piloter og kabinpersonale vil starte på slutten av sommeren.

Hvis søknaden godkjennes av myndighetene, vil de nye rutene bli lansert og lagt ut for salg mot slutten av året.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Ethiopian Airlines øker på Avinor Oslo lufthavn

Hans Olav Nyborg

Transportselskap på Oslo Lufthavn melder oppbud onsdag morgen

Faktisk helt sant: Nordmenn flyr omtrent fire ganger mer innenriks enn svenskene

Hans Olav Nyborg