Norwegian åpner for gebyrfri endring av alle billettyper i en periode fremover, også på innenriksreiser. Pandemien har gjort det uforutsigbart å reise, og mange av selskapets kunder er opptatt av muligheten til å endre eller kansellere en reise.

Det siste året har reiserestriksjoner og utviklingen i pandemien ført til mye usikkerhet for reisende. Norwegian ønsker å gjøre det enklere og tryggere for kundene å endre på en bestilt reise, selv om billetten i utgangspunktet ikke er fleksibel.

Tidligere har vi, for en begrenset periode, åpnet for økt fleksibilitet på internasjonale flyvninger, og nå åpner vi med det samme tilbudet på innenriksflyginger.

– Dette er et tiltak vi tror kundene vil sette pris på. I tillegg er det en fin måte å ønske kundene velkommen tilbake til oss, nå som stadig flere begynner å planlegge for å reise med fly igjen, sier Christoffer Sundby, konserndirektør for marked, salg og kundeservice i Norwegian.

Her er de utvidede betingelsene for gebyrfri ombooking på både innenriks- og utenriksflygninger:

  • Tilbudet gjelder kun LowFare og LowFare+ billetter. Flex-billetter har dette som standard vilkår allerede.
  • Betingelsene kan bli endret, og betingelsene på kjøpstidspunktet vil da være gjeldende.
  • Ombooking kan kun foretas til en ny dato hvor det finnes ledige billetter av samme billettype.
  • Gebyrfri ombooking gjelder kun én gang og må gjennomføres innen 16 dager før avreise på internasjonale flyvninger og innen 7 dager på innenriksflyvninger.
  • Vanlige betingelser gjelder for ombookinger som blir gjennomført mindre enn 16 dager før avreise på internasjonale flyvninger og mindre enn 7 dager på innenriksflyvninger.
  • Hele reisen i den nye bestillingen (inkludert returreise) må være gjennomført innen 30. oktober 2021.
  • Eventuell prisdifferanse mellom opprinnelig billett og ny billett må betales. Dersom ny billett er billigere enn opprinnelig billett, vil prisdifferensen ikke bli refundert.
  • Tilbudet om gebyrfri ombooking for innenriksreiser gjelder for reiser som bestilles mellom 7. juni og 30. juni 2021, og gjelder for innenriksflyvninger i Norge, Sverige, Danmark og Finland.
ANNONSE
Forrige artikkelSkal auksjonere bort 11 Airbus-fly
Neste artikkelTviler på United Airlines supersoniske flykjøp