Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian utsetter flere flyleveranser

Kun timer før Norwegian legger frem regnskapet for første kvartal av 2019, går flyselskapet Norwegian ut med børsnotater om flere utsettelser av leveranser av nye fly.

I to børsmeldinger onsdag kveld heter det at datterselskapet Artic Aviation Assets har inngått en avtale med flyprodusenten Boeing om utsettelse av tilsammen 14 Boeing 737 MAX-fly. Flyene skulle etter planen ha blitt levert i 2020 og 2021.

En av meldingene til Oslo Børs går også ut på at selskapet skal utsette leveransen av flere Airbus A320 og A321neoLR.

Dette skal tilsammen gi Norwegian spillrom på 10 milliarder kroner som de nye flyene skulle ha kostet fremover om leveranseavtalene hadde stått ved lag.

Andre nyheter

MDG vil ha el-fly på plass nå – Mener det er tull å senke flyprisene på kortbanenettet

Hans Olav Nyborg

Fraktselskap starter ny rute til Oslo Lufthavn

Hans Olav Nyborg

Norwegian-fly måtte tilbake til terminalen på Gardermoen – Hadde en passasjer for mye

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer