19.6 C
Oslo
19/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian-fly måtte returnere til Gardermoen

Et Boeing 737-800 fly fra Norwegian måtte onsdag snu da det befant seg over Skagerrak og returnere til Oslo Lufthavn. Flyet var på vei til Madrid på kvelden og i følge VG var det tekniske problemer med flyet som gjorde at pilotene valgte å snu.

Passasjerene måtte belage seg på en overnatting da Norwegian ikke hadde andre fly å sette inn og mannskapet hadde gått over tiden de skal jobbe dersom de skulle vente på et annet fly og så fly avgårde igjen.

Andre nyheter

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Flere hundre SAS-piloter mister jobben

Hans Olav Nyborg

Nytt fly på plass hos Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer